Ιωάννης Ρήγας

Ο Ιωάννης Ρήγας είναι απόφοιτος Φυσικής Αγωγής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στην Ευρωστία και την Υγεία. Στον τομέα του Crossfit ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια και με τη βοήθεια εξειδικευμένων σεμιναρίων αποτελεί αποδεδειγμένα έναν από τους πιο έμπειρους γυμναστές στο χώρο. Επιγραμματικά αναφέρουμε ότι έχει Certifications από την ELEIKO ως επίσημος προπονητής Συλλόγου Άρσης Βαρών (2015), είναι Level 2 Certified Crossfit Coach καθώς και Crossfit Weightlifting and Endurance Coach. Στον τομέα της αποκατάστασης είναι Rocktape και Mobility / Kinesio Taping Certified.

Οι αθλητικές διακρίσεις του Ιωάννη Ρήγα, εκτείνονται σε μια περίοδο αρκετών χρόνων και διαφόρων αθλημάτων αποδεικνύοντας τη συνεχή επαφή του με την άθληση. Επιγραμματικά αναφέρουμε ότι είναι 3 φορές Χρυσός και 1 φορά αργυρός Πανελλήνιος Πρωταθλητής στην Ποδηλασία Πίστας ενώ αποτελούσε και μέλος επι 3 έτη στην Εθνική Προ-Ολυμπιακή Ομάδα Ποδηλασίας Πίστας. Στον τομέα του Crossfit οι διακρίσεις του είναι 1ος στο Cross Battle I και 3ος στο Cross Battle II στη Θεσσαλονίκη (Φεβρουάριος 2011,2012), 1ος στα Butcher’s Special 2011 και 2012 team challenge Αθήνα, 120ος στο 2011 CrossFit Open – Region Ευρώπης (συμμετέχοντες για Ευρώπη – 1200 άντρες) , 87ος στο London throwdown 2013 (Πανευρωπαική διοργάνωση – συμμετέχοντες 1300 άντρες ) και 13ος στο Greek throwdown 2015(Διεθνής διοργάνωση – συμμετέχοντες 800 άντρες)

Δημήτρης_Κατσής

Δημήτρης Κατσής

O Δημήτρης Κατσής είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α.  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην «Ειδική Αγωγή- Θεραπευτική γυμναστική» ενώ παρακολούθησε επιτυχώς για ένα χρόνο και την ειδικότητα της «Πετοσφαίρισης» Υπήρξε πρωταθλητής του άλματος σε μήκος μέχρι και τα 18 του χρόνια με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα στις κατηγορίες «παμπαίδων », «παίδων» «εφήβων» αλλά και  «αντρών» .

Γνωρισε το CrossFit to 2015 στη Θεσσαλονικη κι η συνεχεια ηταν η προβλεπομενη.. πολλες προπονησεις και στοχος η βαθυτερη κατανοηση κι ενασχοληση με αυτό..  Ένα χρονο μετα βρισκεται στη γεννετειρα πολη του και στο training team  του CrossfitVolos, κατοχος πλεον του διπλωματος “Level 1 CrossFit Trainer”
Κατέχει επίσης τα πτυχία  «Διορθωτική Ασκηση» ,  «ΤRX Suspension Training”,  «Indoor Cycling”  από τη σχολή της GRAFTS καθως και την αναγνωρισμενη από την Ε.Ε. πιστοποιηση «Πρωτες Βοηθειες» .

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com